Sirarstvo Kramar

Prodaja domačega sira, skute, jogurta, sirotke

Pridelano na kmetiji, iz domačega mleka. Jogurti, sir, sirotka, skuta. kakovost

Kakovost

S koncem poletja 2017 smo na naši kmetiji dvignili proizvodnjo mleka na višji nivo. Prav tako so vsi izdelki predelani v Sirarstvu Kramar od meseca julija 2017 certificirani z tremi certifikati SENENO MLEKO, BREZ GSO in IZBRANA KAKOVOST SLOVENIJA- kmečki.

Naši izdelki so tako višje kvalitete, s tem pa smo poskrbeli, da bo kupec z uživanjem naših proizvodov   skrbel tudi za svoje dobro počutje in zdravje.

Že vrsto let krmimo živali z krmo, ki ne vsebuje GSO (vsa krma in vsi dodatki izdelkov ne vsebujejo  gensko spremenjenih organizmov), sedaj pa smo to tudi potrdili s certifikatom.

Seneno mleko ( živali so krmljene le z suhim senom in svežo travo in imajo omejeno količino močnih krmil) tako mleko ima boljšo maščobno kislinsko sestavo, veliko Linolenske kisline, vsebuje veliko vitamin A, B1, B2…To so le nekatere od mnogih prednosti, ki jih za zdravje ljudi prinaša Seneno mleko.

Izbrana kakovost Slovenija je certifikat s katerim zagotavljamo kvaliteto naših surovin in hitrost predelave le teh.

Sirarstvo Kramar je v ta projekt vložila veliko truda in investirala veliko sredstev. V korist vsem našim kupcem, se bomo tudi v bodoče trudili zagotavljati tako visoko kakovost naših izdelkov.